Översättare:
Eva Andreasson
Little Green Kitchen
Engelska
2019-07-29
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Översättare
Eva Andreasson
Författare
Recensionsdag
2019-08-21
Publiceringsdatum
2019-07-29
Formgivare omslag
Stuart Hardie
Bokinformation
Originalspråk
Engelska
Språk
Engelska
Format
InbundenProduktion
Papper
LABB Träfritt obestruket
Miljömärkning
Ja
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113093048
Antal Sidor
207
Vikt (kg)
1.033
Ryggbredd (mm)
28
Höjd (mm)
260
Bredd (mm)
210
Böcker av författaren
Om boken
Boken innehåller dessutom avsnitt om hur man gör smaksättare som kan lyfta vilken rätt som helst, hur man bäst förbereder sig inför veckan och mängder av tips om hur man säsongsanpassar eller ersätter med andra favoritråvaror.Green Kitchen: Quick & Slow vill kasta ljus på allt det vegetariska köket har att erbjuda, för såväl vardag som fest, och visar att varje dag i veckan är värd den godaste och bästa maten!
Läs mer
David Frenkiel, Luise Vindahl
Green Kitchen: Quick & Slow
Om boken
I Little Green Kitchen delar de med sig av över 70 härliga, hälsosamma och enkla vegetariska recept för hela familjen skapade utifrån barnens smakpreferenser. Oavsett om du är vegetarian eller bara vill att familjen ska äta mer grönsaker innehåller den här boken massor av inspiration, middagsrecept, förslag på mellanmål och matlådor, roliga desserter och praktiska tips.
Till de flesta av recepten finns förslag på hur du kan anpassa rätten för vuxna så att du inte behöver laga två olika rätter. Du får också tips på hur du kan göra barnen delaktiga i matlagningen för att väcka deras intresse, något som kommer att få dem att älska vegetarisk mat.
Läs mer
David Frenkiel, Luise Vindahl
Little Green Kitchen
Om boken
Läs mer
David Frenkiel, Luise Vindahl
Green Kitchen at Home
Om boken
Först beskrivs vilken basutrustning du behöver och vilka trix som får fram det bästa i din smoothie. Sedan följer omkring 50 vete- och sockerfria smoothies alla fyllda av energi. Här finns enkla smoothies, med bara tre till fem ingredienser, före-träning-smoothies, frukostidéer, energizers, desserter och en hel del smoothies i olika lager och texturer vilket gör dem till så mycket mer än bara en drink. David och Luise ger oss också sina bästa recept på hur vi kan göra vår egen nötmjölk, nötsmör, granola och müsli.
Läs mer
David Frenkiel, Luise Vindahl
Green Kitchen Smoothies
Om boken
Green Kitchen Travels innehåller runt hundra recept som är inspirerade av familjens resor. Nästan alla recept är glutenfria och många är veganrecept eller har förslag på hur man vegananpassar dem.
Börja dagen med en mexikansk frukostsallad och linsdumplings eller en läcker chokladcroissant bakad med rågmjöl. Festa på champinjoner på moriskt vis, eller en nötig och fräsch Pad Thai utan nudlar. Avsluta med en mjölfri chokladkaka med vilda bär. Alla recept följer David och Luises filosofi kring mat: hälsosamt och naturligt med djärva smaker.
Dottern Elsa vara bara sju månader när familjen gav sig av på en jordenruntresa. Deras erfarenhet av att resa med barn presenteras i ett eget kapitel. Davids fantastiska mat- och resefotografi gör boken till en inspirerande vegetarisk, vegansk och glutenfri kokbok med moderna recept.
Läs mer
David Frenkiel, Luise Vindahl
Green Kitchen Travels
Om boken
Genom att kombinera vanliga skafferivaror och färska råvaror i säsong visar David och Luise hur lätt det är att laga näringsrika och välbalanserade rätter varje dag.
Lär dig att laga ört- & sparrisfrittata till frukost, ugnsbakad ört- & pistaschfalafel till lunch och siciliansk parmigiana di zucchine när du bjuder hem dina vänner på middag. Upptäck en rad olika soppor, sallader, juicer och munsbitar som är lätta att laga men som tilltalar både gom och öga.
Tack vare de fantastiska bilderna kommer denna vackra kokbok att inspirera alla att vilja laga och äta mat som är bra för både kropp och själ.
Läs mer
David Frenkiel, Luise Vindahl
Green Kitchen Stories