Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Författare
Recensionsdag
2020-04-29
Publiceringsdatum
2020-04-01
Formgivare omslag
Hannah Carlsson
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Helén Pe
Format
InbundenProduktion
Papper
Obestruket t/f
Miljömärkning
Ja
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113096346
Antal Sidor
151
Vikt (kg)
0.614
Ryggbredd (mm)
20
Höjd (mm)
246
Bredd (mm)
175
Böcker av författaren
Om boken
Det finns många tillfällen att fira under året, och inget signalerar kalas så mycket som en tårta!
I den här boken visar Cecilia Hagerling Larsson steg för steg och lager för lager hur man enkelt kan göra den mest imponerande tårta, och levererar ett stort antal kombinationsmöjligheter. I sex kapitel går hon igenom de omistliga lagren: Bottnar, mousser, pannacottor, krämer, frostings och krisp, och presenterar många olika varianter för varje lager.
En tårta kan göras hur enkel eller svår som helst. Med den här boken kan du bestämma vilken nivå du vill lägga tårtan på och hur snabbt du vill ha den klar. Du kan skapa allt från en hög bröllopstårta med olika fyllningar, smaker och konsistenser, till en brownie med en snabb kräm.
Du får också tips på de bästa verktygen och genvägarna, olika spritstekniker och hur du kan skapa dekorationer av sockerpasta. Dessutom finns här tolv färdigkombinerade tårtrecept som kan kröna vilken fest som helst.
I den här boken visar Cecilia Hagerling Larsson steg för steg och lager för lager hur man enkelt kan göra den mest imponerande tårta, och levererar ett stort antal kombinationsmöjligheter. I sex kapitel går hon igenom de omistliga lagren: Bottnar, mousser, pannacottor, krämer, frostings och krisp, och presenterar många olika varianter för varje lager.
En tårta kan göras hur enkel eller svår som helst. Med den här boken kan du bestämma vilken nivå du vill lägga tårtan på och hur snabbt du vill ha den klar. Du kan skapa allt från en hög bröllopstårta med olika fyllningar, smaker och konsistenser, till en brownie med en snabb kräm.
Du får också tips på de bästa verktygen och genvägarna, olika spritstekniker och hur du kan skapa dekorationer av sockerpasta. Dessutom finns här tolv färdigkombinerade tårtrecept som kan kröna vilken fest som helst.
Läs mer
Cecilia Hagerling Larsson
Tårtor