Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Författare
Recensionsdag
2020-04-08
Publiceringsdatum
2020-03-18
Formgivare omslag
Maggie Soltani
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Maggie Soltani
Format
InbundenProduktion
Papper
Obestruket t/f
Miljömärkning
Ja
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113100951
Antal Sidor
142
Vikt (kg)
0.753
Ryggbredd (mm)
18
Höjd (mm)
267
Bredd (mm)
196
Böcker av författaren
Om boken
Här kommer boken som lyfter dina gröna köksäventyr till helt nya höjder. Rain Lundström bjuder in till en resa i de asiatiska köken och gör ett djupdyk i gastronomiska vidunder och smaksensationella hemligheter.
I Det gröna Asien täcker hon det bästa från Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia och Indonesien. Här hittar du allt från umamispäckad japansk ramen och konsten att vika dumplings till hemgjord vegansk kimchi och vardagsvänlig palak paneer.
Recepten i boken spänner över allt från snabblagade rätter med råvaror som du hittar i närmaste matbutik och rör sig vidare till nya bekantskaper. Du kommer att upptäcka råvaror, smaksättare, tekniker och fördjupningar som höjer din gröna matlagning till en helt ny nivå.
Här lär du dig att navigera i en asiatisk livsmedelsbutik, för att komma därifrån med sådant som du faktiskt kommer att använda och bli bästis med i köket.
Det gröna Asien är kokboken som är lika livsviktig för vardagsmatlagaren som för matnörden. Säg hejdå till smaklös vegomat och gör dig redo att hänföras av det gröna asiatiska köket!
I Det gröna Asien täcker hon det bästa från Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia och Indonesien. Här hittar du allt från umamispäckad japansk ramen och konsten att vika dumplings till hemgjord vegansk kimchi och vardagsvänlig palak paneer.
Recepten i boken spänner över allt från snabblagade rätter med råvaror som du hittar i närmaste matbutik och rör sig vidare till nya bekantskaper. Du kommer att upptäcka råvaror, smaksättare, tekniker och fördjupningar som höjer din gröna matlagning till en helt ny nivå.
Här lär du dig att navigera i en asiatisk livsmedelsbutik, för att komma därifrån med sådant som du faktiskt kommer att använda och bli bästis med i köket.
Det gröna Asien är kokboken som är lika livsviktig för vardagsmatlagaren som för matnörden. Säg hejdå till smaklös vegomat och gör dig redo att hänföras av det gröna asiatiska köket!
Läs mer
Rain Lundström
Det gröna Asien