Malmö Cooking

Författare

Titti Qvarnström

Karin Ericson

Malmö Cooking

Svenska

2017-04-21

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Allmänna kokböcker

Författare

Recensionsdag

2017-05-03

Publiceringsdatum

2017-04-21

Formgivare omslag

Kristin Lidström

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Christoffer Lomfors

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113075129

Antal Sidor

167

Vikt (kg)

0.723

Ryggbredd (mm)

21

Höjd (mm)

233

Bredd (mm)

196

Böcker av författaren

Om boken

Stjärnkocken Titti Qvarnström är vår ciceron i Malmö, staden som har tagit sig upp på den gastronomiska världskartan. Hon låter oss möta krafterna i den unga matstaden och ger oss en urban matupplevelse med egna recept inspirerade av berättelser från stadens mataktörer.

Vi besöker ett svamplaboratorium, fermenterar med Surtanten, träffar skånska vinodlare, en dessertmästare, marmeladkokerskan som tar hand om villaträdgårdarnas överblivna frukt, grönsaksodlaren med öga för det udda och många fler. Tillsammans med Titti plockar vi vilda örter i staden, besöker fiskehoddorna vid slottet och handlar på marknaden på Möllevångstorget med mat från världens alla hörn.

Läs mer

Titti Qvarnström, Karin Ericson

Malmö Cooking

Nyheter

Foto: Johanna Frenkel

18 december 2017

En rad Norstedtsförfattare prisas på Gourmand Awards

Nyheter