Allen Rucker

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

"Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!"
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!

Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester - graduation, holiday gatherings, poolside barbecues - tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur "Artie" Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.

"If you're not italian - fake it!"

Läs mer

Allen Rucker, Michele Scicolone

På fest med Sopranos

Om boken

"Det har blivit dags att summera tv-året. Självklar etta: 'Sopranos' (SVT). Bara bättre och bättre. Som thriller, som drama, som svart komedi." Så skrev Jan Olov Andersson i Aftonbladet. Och nu kommer kokboken! Med humorn och realismen från TV-serien lär dig Sopranos kokbok att laga mat som en italiensk 'Mama' och att äta som en mafioso. Den är som TV-serien, fast med recept! "En underbar kokbok! Recepten från Neapel är enkla, lockande och lätta att laga. Texten är kul, varm och underhållande", skrev författaren och restaurangägaren Frank Pellegrino från New York om den amerikanska utgåvan. Ja, här får vi möta människorna och familjerna i Soprano-klanen, läsa om deras mattraditioner från det gamla landet, om Artie Buccos restaurang Nuevo Vesuvio i New Jersey, ständig träffpunkt för Tony och de andra. Ur innehållet: kokkonsten i Neapel, Sopranos familjetraditioner (Corrado jr.); söndagmiddag (Janice Soprano); mat till familjen (Carmela S.); Mia cucina (Artie Bucco); mat för hela klanen (Charmaine Bucco); Ilska, skuld, ensamhet och mat (Dr. Jennifer Melfi, psykologen); min mammas mat (Paulie); mat för passion ( Adriana La Cerva); grilla på italienska (Anthony Soprano), "Om jag inte kan äta kan jag lika gärna dö" (Bobby Bacala). Sammanlagt 101 lättlagade italienska rätter: förrätter, huvudrätter, pasta, kyckling, kött, skaldjur - allt det goda vi längtar efter! Dessutom mattips, italienska traditioner, kuriosa m.m. En generös bok!

Läs mer

Sopranos kokbok

Allen Rucker, Michele Scicolone

Sopranos kokbok