Författare:
Översättare:
Rasmus Carlsson
Fisk & skaldjur
Svenska
2007-03-28
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Översättare
Rasmus Carlsson
Författare
Publiceringsdatum
2007-03-28
Produktion
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789151848570
Antal Sidor
200
Vikt (kg)
0.673
Ryggbredd (mm)
16
Höjd (mm)
228
Bredd (mm)
178
Böcker av författaren
Om boken
Muffins & cupcakes tar dig med till en svunnen tid, när te serverades i vackert porslin och gästerna självklart fick handskrivna inbjudningar. Låt dig inspireras, och lär dig baka både enkla och avancerade recept. Upptäck en värld av kreativa, vackra, speciella, klassiska, eleganta och överdådiga muffins och cupcakes.
Läs mer
Murdoch Books
Muffins och cupcakes
Om boken
I den här boken hittar du hopkok från världens alla hörn, med varierande råvaror som fisk, skaldjur, kyckling, kött och grönsaker. Massor av snabba och enkla vardagsrätter men också spännande festrecept, alla framtagna för att värma och lysa upp mörka höstmiddagar.
Läs mer
Murdoch Books
Soppor, grytor, pasta & wok
Om boken
Här finns allt från tårtor, pajer och kakor, till glass och desserter! Varför inte unna dig något redan i dag, till exempel ananas- och pekannötkaka, amarettofyllda persikor, grillade fikon med ricotta eller kanelglass?
Läs mer
Murdoch Books
Desserter & bakverk
Om boken
Lär dig använda massor av olika sorters grönsaker, rotfrukter och frukt till både nya och spännande rätter och klassiska recept. Vegetariskt innehåller både förrätter och varmrätter, samt soppor och sallader. Varför inte testa att göra en helvegetarisk meny?
Läs mer
Murdoch Books
Vegetariskt
Om boken
Läs mer
Ebba Wachtmeister, Murdoch Books , Per Gustafson, Malin Söderström
Smårätter
Om boken
Kyckling är vår nya husmanskost. Billigt, lättlagat, nyttigt och smalt!
Det är enkelt att tillaga en god kycklingrätt - och det är lätt att laga nyttiga rätter av kyckling.
Den här kycklingkokboken tar fasta på det enkla, och innehåller recept för alla smaker.
Inledningsvis redogör boken för fakta kring svensk kyckling. Status hos uppfödaren av idag, förvaring, att tänka på vid tillredning, styckning osv.
I boken finns ett kapitel för varje styckningsdel av kycklingen, råd om tillagningsmetoder och en mängd säkra, snabba och läckra rätter samt lite ovanligare anrättningar. Här finns också tips på annorlunda tillbehör som passar speciellt bra till kyckling.
Ur Innehållet: Fingerbitar Mackor Soppor Festkyckling; för några få eller för buffén Kycklingfilé; kryddade, fyllda, marinerade mm Kycklingklubbor Kycklinglever Kokt kyckling Grillad kyckling Rätter på hel kyckling Kyckling på utrikiska; italiensk, fransk, indisk, asiatisk, etiopisk osv Annorlunda tillbehör; såser, ris, nudlar, grönsaker, bön- och linsrätter.
Läs mer
Ebba Wachtmeister, Murdoch Books
Kyckling
Om boken
Läs mer
Murdoch Books
Fisk & skaldjur
Om boken
Läs mer
Murdoch Books
Soppor