Samantha Santambrogio-Öberg
Utforska författaren
Jag heter Samantha Santambrogio - Öberg och kom hit till Sverige från Milano 1996. Efter tio år som systemutvecklare bestämde jag mig att helt byta bana för att förverkliga min dröm.
Min dröm var att jobba med min livslånga passion för mat och tradition. Och idag är mat, kultur, tradition och Italien det jag sysslar med dagligen. Jag bedriver kurser i traditionell italiensk matlagning för större och mindre sällskap där jag lagar alla mina och min familjs recept, och ger tips och idéer på hur du lagar italiensk mat till vardags och fest som i Italien. Är idag också ansvarig utgivare för magasinet Al Dente som kommer ut med fyra nummer per år.
Utgivning
Om boken
En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.
Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.
Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!
Läs mer
Samantha Santambrogio-Öberg
Al Dente