Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Författare
Recensionsdag
2013-05-08
Publiceringsdatum
2013-04-18
Formgivare omslag
Marie Backman
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Patrik Cederman
Format
HalvklotProduktion
Papper
Träfritt obestruket
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113049670
Antal Sidor
185
Vikt (kg)
1.05
Ryggbredd (mm)
23
Höjd (mm)
285
Bredd (mm)
222
Böcker av författaren
Om boken
Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt.
En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.
Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.
Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!
En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.
Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.
Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!
Läs mer
Samantha Santambrogio-Öberg
Al Dente