Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Författare
Recensionsdag
2011-06-22
Publiceringsdatum
2011-05-30
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Format
SpiralProduktion
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113034409
Antal Sidor
24
Vikt (kg)
0.178
Ryggbredd (mm)
9
Höjd (mm)
243
Bredd (mm)
197
Böcker av författaren
Om boken
En bok skriven av båtmänniskor för båtmänniskor! Den erfarne i köket får hjälp vid planering och inköp. Den oerfarne har stöd hela vägen och behöver inte riskera att matvarorna blir dåliga ombord eller att barnen får gå hungriga.
Mat ombord är anpassad till båtkökets begränsade förutsättningar och innehåller förslag för alla väder. Den enda utrustning som krävs är en värmekälla, kastrull, stekpanna, kniv, skärbräda och gaffel. Boken är tålig och kan användas i båten utan att få problem med fukt och väta. Den är överskådlig och enkel och kan ligga uppslagen bredvid båtköket, både inne och ute, eller följa med som referens vid kompletteringsinköp i gästhamnar.
Recepten i Mat ombord är inte bara användarvänliga utan även moderna. Genren är aktuell men det finns inget liknande för båtar på marknaden. Tidigare litteratur inom fältet innehåller recept med corned beef, pulvermos, fläskfilé och liknande - matlagning som med fog kan kallas passé. Mat ombord är tidsenlig och näringsriktig utan att vara avancerad och utan att göra avkall på klassiker som matjessill med brynt smör eller strömming i vin och dillsås.
Mat ombord är anpassad till båtkökets begränsade förutsättningar och innehåller förslag för alla väder. Den enda utrustning som krävs är en värmekälla, kastrull, stekpanna, kniv, skärbräda och gaffel. Boken är tålig och kan användas i båten utan att få problem med fukt och väta. Den är överskådlig och enkel och kan ligga uppslagen bredvid båtköket, både inne och ute, eller följa med som referens vid kompletteringsinköp i gästhamnar.
Recepten i Mat ombord är inte bara användarvänliga utan även moderna. Genren är aktuell men det finns inget liknande för båtar på marknaden. Tidigare litteratur inom fältet innehåller recept med corned beef, pulvermos, fläskfilé och liknande - matlagning som med fog kan kallas passé. Mat ombord är tidsenlig och näringsriktig utan att vara avancerad och utan att göra avkall på klassiker som matjessill med brynt smör eller strömming i vin och dillsås.
Läs mer
Carl Styvén, Henrik Styvén
Mat ombord