Översättare:
Eva Andreasson
Himmelskt gott
Svenska
2013-09-23
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Översättare
Eva Andreasson
Författare
Recensionsdag
2013-10-09
Publiceringsdatum
2013-09-23
Formgivare omslag
Anita Dahlberg
Bokinformation
Originaltitel
Wild Sugar Desserts
Originalspråk
Engelska
Språk
Svenska
Format
KartonnageProduktion
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113051857
Antal Sidor
256
Vikt (kg)
1.186
Ryggbredd (mm)
28
Höjd (mm)
235
Bredd (mm)
210
Böcker av författaren
Om boken
Färdas till en tid och plats där tepartyn och kafferep känns lika självklara som vackert porslin och broderade dukar. I den här vackert formgivna boken får alla sötsugna sitt lystmäte.
Med drygt 100 recept är det här boken för alla som vill laga desserter och bakverk som lockar såväl öga som gom. Boken inleds med ett antal basrecept som fungerar som byggstenar i vissa andra recept, men som också kan stå på egna ben eller kombineras efter eget tycke och smak. Vad sägs om sockerbräck, enkel chokladganache eller bärcoulis?
Sedan följer kapitel med härliga namn som Från hjärtat, Nyttiga njutningar, Lyxigt läckert och PS Jag älskar dig, som alla är fullproppade med fantasifulla och mumsiga recept på såväl bakverk och kakor som desserter, godis, glass och andra sötsaker. Jordnötsparfait à la Elvis Presley, chokladälskarens glassandwich, crème brûlée som den ska smaka och rosa kärleksmums är bara några av godsakerna. I slutet av boken hittar du tips på vackert pynt och frostingar att dekorera dina bakverk med, lite mindre sötsaker som tryfflar och annat godis, samt praktiska tips som underlättar när du ska laga recepten. Med andra ord finns här något för alla, såväl godisälskaren som kakmonstret och dessertentusiasten.
Med utsökta recept, läckra och personliga bilder som får det att vattnas i munnen, varm ton och tjusig formgivning är det här en hyllning till allt som är sött och den självklara boken för alla dessertälskare!
Med drygt 100 recept är det här boken för alla som vill laga desserter och bakverk som lockar såväl öga som gom. Boken inleds med ett antal basrecept som fungerar som byggstenar i vissa andra recept, men som också kan stå på egna ben eller kombineras efter eget tycke och smak. Vad sägs om sockerbräck, enkel chokladganache eller bärcoulis?
Sedan följer kapitel med härliga namn som Från hjärtat, Nyttiga njutningar, Lyxigt läckert och PS Jag älskar dig, som alla är fullproppade med fantasifulla och mumsiga recept på såväl bakverk och kakor som desserter, godis, glass och andra sötsaker. Jordnötsparfait à la Elvis Presley, chokladälskarens glassandwich, crème brûlée som den ska smaka och rosa kärleksmums är bara några av godsakerna. I slutet av boken hittar du tips på vackert pynt och frostingar att dekorera dina bakverk med, lite mindre sötsaker som tryfflar och annat godis, samt praktiska tips som underlättar när du ska laga recepten. Med andra ord finns här något för alla, såväl godisälskaren som kakmonstret och dessertentusiasten.
Med utsökta recept, läckra och personliga bilder som får det att vattnas i munnen, varm ton och tjusig formgivning är det här en hyllning till allt som är sött och den självklara boken för alla dessertälskare!
Läs mer
Skye Craig, Lyndel Miller
Himmelskt gott