Författare:
Rå matglädje - veganskt, lyxigt och jäkligt gott
Svenska
2016-04-01
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Författare
Recensionsdag
2016-04-13
Publiceringsdatum
2016-04-01
Formgivare omslag
Pernilla Qvist
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Angelica Zander
Format
InbundenProduktion
Papper
Träfritt obestruket
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113070681
Antal Sidor
181
Vikt (kg)
0.74
Ryggbredd (mm)
24
Höjd (mm)
247
Bredd (mm)
175
Recensioner
”En helt magisk bok! Jag är så inspirerad. Vilka trevliga recept, vilka underbara färger!”
Böcker av författaren
Om boken
Raw food, veganskt och ekologiskt tillhör det mest trendiga just nu. Frågan är om det är en övergående trend som snart ersätts av något annat, eller om vi på allvar är på väg mot ett grönare och mer medvetet förhållande till mat? Erika Frost är övertygad om det. Det kan aldrig bli omodernt att må bra.
I hennes bok Rå matglädje bjuder hon in oss i sin härliga raw food- och veganvärld, fylld av mat i alla regnbågens färger. Det är en mat som är oprocessad, fri från gluten, mejeri och raffinerat socker.
- Jag vill visa att raw food inte bara är rårivet och groddat, trots att jag uppskattar det också. Istället jobbar jag mer med texturer och smaksensationer, gärna sådana som känns bekanta. Mina svampbiffar med gräddsås, rårörda lingon, palsternacksmos och mormorsgurka är en rätt som är helt raw, men som smakar som en typisk, traditionell söndagsmiddag.
I hennes bok Rå matglädje bjuder hon in oss i sin härliga raw food- och veganvärld, fylld av mat i alla regnbågens färger. Det är en mat som är oprocessad, fri från gluten, mejeri och raffinerat socker.
- Jag vill visa att raw food inte bara är rårivet och groddat, trots att jag uppskattar det också. Istället jobbar jag mer med texturer och smaksensationer, gärna sådana som känns bekanta. Mina svampbiffar med gräddsås, rårörda lingon, palsternacksmos och mormorsgurka är en rätt som är helt raw, men som smakar som en typisk, traditionell söndagsmiddag.
Läs mer
Erika Frost
Rå matglädje - veganskt, lyxigt och jäkligt gott