Malmö Cooking
Svenska
2017-04-21
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Författare
Recensionsdag
2017-05-03
Publiceringsdatum
2017-04-21
Formgivare omslag
Kristin Lidström
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Christoffer Lomfors
Format
InbundenProduktion
Papper
Matt/Silk bestruket
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113075129
Antal Sidor
167
Vikt (kg)
0.723
Ryggbredd (mm)
21
Höjd (mm)
233
Bredd (mm)
196
Böcker av författaren
Om boken
Stjärnkocken Titti Qvarnström är vår ciceron i Malmö, staden som har tagit sig upp på den gastronomiska världskartan. Hon låter oss möta krafterna i den unga matstaden och ger oss en urban matupplevelse med egna recept inspirerade av berättelser från stadens mataktörer.
Vi besöker ett svamplaboratorium, fermenterar med Surtanten, träffar skånska vinodlare, en dessertmästare, marmeladkokerskan som tar hand om villaträdgårdarnas överblivna frukt, grönsaksodlaren med öga för det udda och många fler. Tillsammans med Titti plockar vi vilda örter i staden, besöker fiskehoddorna vid slottet och handlar på marknaden på Möllevångstorget med mat från världens alla hörn.
Vi besöker ett svamplaboratorium, fermenterar med Surtanten, träffar skånska vinodlare, en dessertmästare, marmeladkokerskan som tar hand om villaträdgårdarnas överblivna frukt, grönsaksodlaren med öga för det udda och många fler. Tillsammans med Titti plockar vi vilda örter i staden, besöker fiskehoddorna vid slottet och handlar på marknaden på Möllevångstorget med mat från världens alla hörn.
Läs mer
Titti Qvarnström, Karin Ericson
Malmö Cooking
Nyheter