Socker Sucker - Klassiska bakverk på ny nivå
Svenska
2025-03-28
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Mediekontakt
Fanny Birath
Författare
Recensionsdag
2025-04-15
Publiceringsdatum
2025-03-28
Formgivare omslag
Annika Lyth
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Lina Eidenberg Adamo
Format
InbundenProduktion
Papper
Arctic Volyme White
Miljömärkning
Ja
Produktdetaljer
ISBN
9789113136950
Antal Sidor
192
Böcker av författaren
Om boken
A recipe book filled with luxurious pastries and buns, signed by the masters at Socker Sucker!
In this elegantly designed bakery book you will find more than 50 recipes from the patisserie/bakery in Stockholm, that in the few last years has become a must-go for all connoisseurs.Buns, breads and pastries, all executed with the artisanal perfection that characterizes Socker Sucker. Frida Bäcke, one of Sweden's best confectioners, has several times been awarded Confectioners' Confectioner and Bedros Kabranian, one of Sweden's best bakers, has been part of the Swedish National Baking team multiple times.Now that Bräcke and Kabranian have joined forces, they present pastries that are both innovative and offer a luxurious twist. In their book you will find recipes from all seasons – the Swedish semla bun, Easter sweets, the perfect Midsummer cake, apple pies and the "must haves" of Christmas such as the saffron bun and wort loaf. Everything is presented with exciting features, often with influences from all over the world. Classic pastries such as croissants, cinnamon buns, a mille feuille or tarte tatin are to be found but always with a special touch.The book also includes step-by-step guides to some of Bäcke and Kabranian’s best techniques. This book is a dream for every ambitious home baker.
In this elegantly designed bakery book you will find more than 50 recipes from the patisserie/bakery in Stockholm, that in the few last years has become a must-go for all connoisseurs.Buns, breads and pastries, all executed with the artisanal perfection that characterizes Socker Sucker. Frida Bäcke, one of Sweden's best confectioners, has several times been awarded Confectioners' Confectioner and Bedros Kabranian, one of Sweden's best bakers, has been part of the Swedish National Baking team multiple times.Now that Bräcke and Kabranian have joined forces, they present pastries that are both innovative and offer a luxurious twist. In their book you will find recipes from all seasons – the Swedish semla bun, Easter sweets, the perfect Midsummer cake, apple pies and the "must haves" of Christmas such as the saffron bun and wort loaf. Everything is presented with exciting features, often with influences from all over the world. Classic pastries such as croissants, cinnamon buns, a mille feuille or tarte tatin are to be found but always with a special touch.The book also includes step-by-step guides to some of Bäcke and Kabranian’s best techniques. This book is a dream for every ambitious home baker.
Läs mer
Frida Bäcke, Bedros Kabranian
Socker Sucker - The Art of Swedish Fika
Om boken
En receptbok fylld av lyxiga bakverk och bullar, signerade mästarna på Socker Sucker!
Här finns ett 50-tal recept med allt det bästa från konditoriet/bageriet i Stockholm, som på kort tid blivit ett måste för alla fikaälskande finsmakare.Det bjuds på bullar, bröd och bakverk, alla utförda med den hantverksmässiga perfektion som kännetecknar Socker Sucker. Frida Bäcke, en av Sveriges bästa konditorer, har flera gånger fått utmärkelsen Konditorernas konditor och Bedros Kabranian, en av Sveriges bästa bagare, har tävlat flitigt bland annat med svenska bagarlandslaget.När de nu slagit sig samman gör de bakverk som är både nyskapande och med en lyxig twist. Här finns hela årets godsaker - semlan, påskens godsaker, midsommartårtan, äppelpajen och julens "måsten" som lussebulle och vört. Alla med spännande inslag, inte sällan med influenser från andra delar av världen. Klassiska bakverk som crosissant, kanelbulle, en mille feuille eller Tarte tatin på deras vis.I boken finns också steg-för-steg-guider till några av deras bästa tekniker. Boken är en dröm för den ambitiösa hemmabagaren.
Här finns ett 50-tal recept med allt det bästa från konditoriet/bageriet i Stockholm, som på kort tid blivit ett måste för alla fikaälskande finsmakare.Det bjuds på bullar, bröd och bakverk, alla utförda med den hantverksmässiga perfektion som kännetecknar Socker Sucker. Frida Bäcke, en av Sveriges bästa konditorer, har flera gånger fått utmärkelsen Konditorernas konditor och Bedros Kabranian, en av Sveriges bästa bagare, har tävlat flitigt bland annat med svenska bagarlandslaget.När de nu slagit sig samman gör de bakverk som är både nyskapande och med en lyxig twist. Här finns hela årets godsaker - semlan, påskens godsaker, midsommartårtan, äppelpajen och julens "måsten" som lussebulle och vört. Alla med spännande inslag, inte sällan med influenser från andra delar av världen. Klassiska bakverk som crosissant, kanelbulle, en mille feuille eller Tarte tatin på deras vis.I boken finns också steg-för-steg-guider till några av deras bästa tekniker. Boken är en dröm för den ambitiösa hemmabagaren.
Läs mer
Frida Bäcke, Bedros Kabranian
Socker Sucker - Klassiska bakverk på ny nivå