Beskrivning
Detaljer
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Helén Pe, Francesco Valentino
Format
InbundenProduktion
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789151845357
Antal Sidor
192
Vikt (kg)
0.89
Ryggbredd (mm)
17
Höjd (mm)
255
Bredd (mm)
210
Böcker av författaren
Om boken
Det här är sushikokboken som utgår från svenska råvaror. Inte bara färsk svensk fisk utan även mindre ortodoxa ingredienser som kyckling, oxfilé, svamp och vilt. Förutom recepten och de allmänna råden får du också avsnitt om knivar och hur man skär, om sake med mera.
Ur innehållet:
- Bra att veta - Det här behöver du - Sushiris - Nigiri - Maki - Noromaki - Hosomaki - Temaki - Gunkanmaki - Uranmaki - Oshibako - Sashimi - Shiratzi - Såser - New style - Barnens sushi - Grunderna - Vett & Etikett - Sake - Yasuragi - Ordlista
Sushi på svenska är producerad av Annannas Kommunikation och utgiven i samarbete med Hasseludden Konferens & Yasuragi. Boken är rikt illustrerad med matbilder i färg (foto: Helén Pe) samt färgsprakande miljöbilder tagna på plats i Japan (foto: Francesco Valentino).
Läs mer
Joakim Lundblad
Sushi på svenska