Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Författare
Recensionsdag
2015-03-18
Publiceringsdatum
2015-03-19
Formgivare omslag
Mikael Engblom
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Rickard Rönnerstam
Format
InbundenProduktion
Papper
Träfritt obestruket
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789113063805
Antal Sidor
192
Vikt (kg)
0.926
Ryggbredd (mm)
25
Höjd (mm)
266
Bredd (mm)
195
Böcker av författaren
Om boken
Det enda du behöver för att göra världens godaste pizza hemma är den här boken, bra råvaror och en pizzasten. Här finns recept på fyra fina degar för varierad krispighet och smak, härliga såser och 15 spännande fyllningar. Till och med fem söta godingar fyllda med vaniljkräm, frukt och bär.
Håkan Johansson blev världsmästare i bakning av söta bröd 2014 och är chefsbagare på Bageri Brillo som varje dag levererar högklassigt bröd till flera restauranger i Stockholm. Pizza är en av hans favoriträtter, och han äter det så ofta han kan, man kan ju variera fyllningarna i oändlighet! Med finess och proffsighet visar Håkan hur du, hemma i ditt kök, gör pizza på riktigt.
Håkan Johansson blev världsmästare i bakning av söta bröd 2014 och är chefsbagare på Bageri Brillo som varje dag levererar högklassigt bröd till flera restauranger i Stockholm. Pizza är en av hans favoriträtter, och han äter det så ofta han kan, man kan ju variera fyllningarna i oändlighet! Med finess och proffsighet visar Håkan hur du, hemma i ditt kök, gör pizza på riktigt.
Läs mer
Håkan Johansson
Gourmetpizza
Om boken
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Matbröd".
I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd.
Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten?
"För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."
I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd.
Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten?
"För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."
Läs mer
Håkan Johansson
Brödet