Författare:
Översättare:
Per Johan Hasselqvist
Toscana!
Svenska
2007-03-16
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Översättare
Per Johan Hasselqvist
Författare
Publiceringsdatum
2007-03-16
Bokinformation
Originaltitel
Flavours of Tuscany
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Omslagsfotograf
Peter Cassidy
Format
InbundenProduktion
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789151847542
Antal Sidor
160
Vikt (kg)
0.933
Ryggbredd (mm)
8
Höjd (mm)
253
Bredd (mm)
206
Böcker av författaren
Om boken
En kokbok och en drömbok! Vi vill alla sitta på en uteservering utanför ett rustikt stenhus i Toscana, bli serverade en underbar måltid och se ut över de böljande kullarna i den varma kvällsbrisen...
Toscana! är en stor bok fylld med recept, miljö och inspiration från ett av världens bästa och mest njutningsfulla kök.
Här finns beskrivet i text och bild miljö och råvaror: oliver och olivolja, får och ost, bönätarnas trakt, bröd och salt, den vita boskapen från Val de Chiana, prosciutto och cinghiale (köttprodukter och ljuvlig korv), grönsaker på marknaderna, vinet från Toscana och Vino Santo.
Boken innehåller inspirerande, ljuvliga och lättlagade recept: Antipasti (för- och smårätter), Minestre (soppor), Pane e pasta (bröd och pasta, Secondi (huvudrätter; fisk, kött, fågel och vilt), Contorni (grönsaksrätter) och Dolci e Postpasti (sötsaker och efterrätter).
Bokens miljöer, mat och uppdukningar är fotograferade på plats i Toscana, mellan Florens, Sienna och Lucca.
Toscana! är en stor bok fylld med recept, miljö och inspiration från ett av världens bästa och mest njutningsfulla kök.
Här finns beskrivet i text och bild miljö och råvaror: oliver och olivolja, får och ost, bönätarnas trakt, bröd och salt, den vita boskapen från Val de Chiana, prosciutto och cinghiale (köttprodukter och ljuvlig korv), grönsaker på marknaderna, vinet från Toscana och Vino Santo.
Boken innehåller inspirerande, ljuvliga och lättlagade recept: Antipasti (för- och smårätter), Minestre (soppor), Pane e pasta (bröd och pasta, Secondi (huvudrätter; fisk, kött, fågel och vilt), Contorni (grönsaksrätter) och Dolci e Postpasti (sötsaker och efterrätter).
Bokens miljöer, mat och uppdukningar är fotograferade på plats i Toscana, mellan Florens, Sienna och Lucca.
Läs mer
Maxine Clark
Toscana!